Vijesti

Arkane studio (Dishonored serijal) otkrio jedinstvenu i inovativnu akcijsku igru Deathloop

Dishonored serijal jedan je od dražih serijala nama u redakciji zbog posebne atmosfere i pametnog gameplaya kojeg Dishonored serijal ima. Studio je na Bethesdinoj konferenciji otkrio Deathloop kojeg je teško opisati što je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ova igra ima posebnu atmosferu i unikatni gameplay koji ćemo pokušati objasniti. Kao što smo već rekli, ovo je akcijska igra iz prvog lica smještena na udaljeni od svijeta otok Blackreef na kojem vlada totalni kaos.

Trailer prati priču i događaje dvaju glavnih likova Colta i Julianne. Oboje su profesionalni ubojice i suparnici. Oboje su zaglavili u vremenskoj petlji gdje se svaki dan ponavlja i gdje se oni svaki put bore do smrti.

Colt želi pobjeći iz petlje, dok Julianna želi petlju zadržati takvom kakva je. Igra ima jako bogatu priču, a baš kao i u Dishonoredu, jedna situacija ima nekoliko mogućih različitih rješenja. Oba lika ima nadnaravne i specijalne moći koje su karakteristične za svakog od njih.

Arkane studio obećava i u ovoj igri vrhunsku atmosferu i igrivost. Nažalost, ne znamo na koje platforme igra dolazi, kao ni kada izlazi. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti što više informacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano