Vijesti

Assassins Creed Valhalla će po prvi puta u povijesti franšize objediniti dva protagonista?

U Ubisoftu pršti ovih dana, sve curi na sve strane. Odlučili smo ne pisati o raznim leakovima za nadolazeću ekspanziju Siege of Paris. Ipak za one znatiželjne – u datotekama Valhalle pronađeni su nadolazeća kozmetika, oružja i likovi, a u našoj recenziji ćete se upoznati s više točnih informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim sadržaja za nadolazeću ekspanziju, iscurio je i sadržaj za treću ekspanziju koju očekujemo početkom 2022. godine. Od sada nadalje će biti isključivo spoileri (čitaj kalkulacije), pa ako ne želite sami sebi upropastiti doživljaj – ovdje možete prestati čitati.

Iako još nije potvrđeno, u Assassin’s Creed Valhalli i njenoj trećoj ekspanziji bi se trebala pojaviti Kassandra! Kassandra je glavni lik u Assassin’s Creed Odysseyu, a sjećate se u kakvom stanju je ona ostala nakon posljednje ekspanzije za tu igru. Ona je i dalje živa, čak i za vrijeme Eivorovog doba. Prema datotekama koju su pronašli influenceri, Kassandra bi se trebala susresti s Eivorom na malom otoku u blizini Škotske. Ona će biti u potrazi za Isu artefaktom, dok će Eivor tražiti Randvi koja navodno sada čini zlodjela u jednom obližnjem selu.

Ovo bi bilo prvi puta u povijesti Assassin’s Creeda da se susretnu dva protagonista iz dviju različitih igara i perioda. Definitivno nas nebi čudilo da Ubisoft odigra ovu kartu, za koju smatram da bi bila fenomenalna. Svi smo voljeli Kassandru, a njena priča i ono što ju veže za modern day priču itekako ima veze s Eivorom i Basimom.

Što kažete na ovakav potencijalan rasplet priče? Biste li voljeli vidjeti Kassandru u igri?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano