Vijesti

Assassin’s Creed Valhalla broji dvostruko više igrača od Odysseya

Možda se ne izvodi najbolje na svijetu. Možda i nije najbolji Assassin’s Creed dosad (makar naš Tzereen šalje pozitivne dojmove), ali Ubisoftu treba skinuti kapu jer su uspjeli isporučiti Valhallu na čak 7 platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft nam je priopćenjem za novinare javio kako Valhallu na svim platformama zajedno igra čak dvostruko više igrača nego što je prije 2 godine igralo Odyssey. Budući da nisu otkrili brojke, možemo samo kao primjer uzeti brojke koje su javne i poznate. Prije 2 godine Odyssey je prvog dana prodaje igralo preko 60 tisuća igrača na Steamu, a sada na PC-ju vjerojatno igra barem dvostruko više. I to unatoč činjenici kako je ovaj nastavak prvi koji se uopće ne prodaje na Steamu.

Kako kaže šef Ubisofta Yves Guillemot ponosni su na uspjeh, a ključ uspjeha možda se skriva i u činjenici kako se sve Ubisoftove igre od sad mogu na PC-ju igrati po cijeni pretplate od 15 eura mjesečno. Mnogi su se odlučili pretplatiti barem na jedan mjesec budući da su u kratkom razmaku izašli Watch Dogs Legion i Valhalla.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano