Vijesti

Assassin’s Creed Valhalla s novim ažuriranjem zahtjeva kompletnu reinstalaciju igre

Nakon posljednje zakrpe prije gotovo mjesec dana, uslijedilo je zatišje. Ovog tjedna ekipa iz Ubisofta javila se s ne baš tako lijepim vijestima. Imate li instaliranu Assassin’s Creed Valhallu, morat ćete igru kompletno obrisati i ponovo instalirati. Radili su na kompletnom restrukturiranju baze, a to će rezultirati manjom veličinom igre, bržim učitavanjem i poboljšanim performansama. Više o tome možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno je navesti da morate reinstalirati samo bazičnu igru, ne i ekspanzije, a ujedno pazite da ne obrišete i vaš save file.

Koliko ćemo mjesta uštedjeti reinstalacijom?

Ovo su projicirane veličine za svaku platformu:

  • PC – 34 GB
  • PS4 – 30 GB
  • PS5 – 13 GB
  • X1 – 30GB
  • XS – 44GB

Ogromna ekspanzija već u prosincu?

Prema Tomu Hendersonu čini nam se da će Valhalla dobiti prvu ekspanziju već u prosincu. Ubisoft se još nije oglasio, pa pretpostavljamo da bi najava mogla uslijediti noćas na The Game Awardsu. U ožujku bi trebali dobiti najveću ekspanziju u povijesti Assassin’s Creeda. Prema informacijama, ekspaznija bi trebala donijeti novih 40 sati gameplaya i uvelike je inspirirana posljednjim God of Warom.

Igrate li vi Assassin’s Creed Valhallu? Koliko ste već sati ‘upucali’ u nju, te raduje li vas dodatna podrška za samu igru?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano