Vijesti

Avengers: Endgame redatelji za Netflix rade Magic: The Gathering seriju

Ovo će biti bomba. Znamo to već unaprijed jer kako bi uopće ovakav projekt mogao podbaciti? Braća Russo i legendarna kartaška igra stara 26 godina koja ima milijune svojih fanova diljem svijeta? Definitivno dobitna kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

We have been huge fans and players of Magic: The Gathering for as long as it has been around, so being able to help bring these stories to life through animation is a true passion project for us.

Braća Russo

Netflix je debelo razriješio “kesu”, odnosno budžet za ovaj serijal tako da slobodno možete očekivati visoku produkciju, vrhunsku režiju i postavu filma. Uz braću Russo, na projektu rade vrhunska imena kao što su pisci
Henry Gilroy (Star Wars RebelsStar Wars: The Clone Wars) i Jose Molina (The Tick, Jordan Peele’s Weird City).

Yoriaki Mochizuki (Spider-Man: Into the Spider-Verse) je tu kao supervizor projekta. Nećemo vam sve nabrajati, ali Netflix je zaposlio zaista vrhunsku ekipu koja će magiju Magic The Gatheringa prenijeti na male ekrane.

Naravno, postoji i kartaška Magic The Gathering igra koja je iznimno popularna među gamerima. Legenda kaže da moj prijatelj Dega već nekoliko godina usprkos tome što ima sve hit igre i dalje samo igra svoje karte. Mi smo mu se uvijek smijali, a on je bio čovjek s vizijom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano