Vijesti

“Battlefield 2042 beta build nije star nekoliko mjeseci, već par tjedana”

Tom Henderson strikes again. Svi vi koji nas redovno pratite, već ste naučili tko je Tom Henderson. Vjerojatno je riječ o najpoznatijem i najtočnijem Battlefield insideru na društvenim mrežama. Čovjek je to koji je točno otkrio hrpu informacija vezanih za Battlefield 2042, a među njima svakako je najbitnija ona kada je zapravo i otkrio samu igru.

Tom također honorarno piše članke za IGN, DualShockers i Real Gaming Intel, pa je ujedno i osoba koja ima kontakte među developerima. Vjerujemo da baš i nije omiljena osoba samom vrhu EA i DICE-a.

Beta build je star, ali ne par mjeseci

Nakon što je beta testiranje igre završeno, glavno pitanje je hoće li DICE odgoditi igru, i ako ne, u kakvom će stanju Battlefield 2042 doći na tržište? Mi smo nekako sigurni da EA neće odobriti još jednu odgodu igre. DICE se posljednjih dana pravdao da je beta build star nekoliko mjeseci i da je zbog toga igra “tehnički krš.” Ako ćemo vjerovati DICE-u, danas je igra u puno boljem stanju.

No, dopustit ćete nam da budemo sumnjičavi prema švedskim developerima jer zašto bi itko izbacio tako nedovršenu igru i dao je milijunima ljudi na testiranje? Svaka reklama nije dobra reklama

Puno nam logičnije zvuče informacije koje je danas objavio Henderson, a koje kažu da je beta build star oko 7 tjedana što je manje od dva mjeseca.

Sve informacije koje je Tom objavio iznad u članku, dobivene su od samih developera unutar DICE-a. Ako je ovo istina, nadamo se da će Battlefield 2042 biti odgođen jer nema nikakve šanse da mjesec dana uoči izlaska igre, svi mogući bugovi i glitchevi budu ispeglani.

O potrebnim gameplay promjenama nećemo ni pričati.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close