Vijesti

Battlefield 2042 i Gungrave G.O.R.E su od danas na Game Passu

Pretposljednji utorak u 11. mjesecu dan je za dva velika naslova na Game Passu. Battlefield 2042 pokušat će se ponovno roditi, a Gungrave GORE izlazi baš danas i to odmah svim pretplatnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battlefield 2042 danas ujedno ulazi i u treću sezonu sadržaja. Imena Escalation, treća sezona donosi novu mapu. Spearhead je smještena u divljinama Švedske, brdoviti teren kao da vuče na boots on the ground igranje, koje se produbljuje još bližom borbom ulaskom u podzemne lokacije. Dizajnirana je s bliskom borbom na umu i kao takva mogla bi postati omiljena među fanovima.

Tako je Battlefield 2042 sada dostupan Game Pass Ultimate i EA Play pretplatnicima bez dodatnog plaćanja, a svi drugi imat će ga priliku besplatno igrati u jednom od ispod navedenih termina:

  • Na Steamu od 1. do 5. 12.
  • Na Xboxu od 1. do 4. 12.
  • Na PlayStationu od 16. do 23. 12.

S druge strane, Gungrave GORE je akcijski shooter iz trećeg lica korejskog studija IGGYMOB. Sve pršti od neona metaka i akcije, a studio osim frenetičnog 12 sati gameplaya obećava emotivnu priču o osveti, ljubavi i odanosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano