Vijesti

Battlefield 2042 je besplatan za igranje na PS4 i PS5 do petka 23. 12.

I godinu dana nakon izlaska Battlefield 2042 je i dalje nedefiniran, mijenja se i razvija, pa će tako početkom iduće godine vratiti klase, odnosno specijaliste će izmijeniti te svrstati u 4 klasične klase, što dođe skoro na isto. A takav kakav jest, ako igrate na PlayStationu, sada možete iz prve ruke otkriti je li za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči izlaska treće sezone, BF 2042 besplatan je za igranje na PlayStationu, a 20. 12. kreće nova sezona, s novom mapom i novim specijalistom, pa ćete imati dovoljno vremena testirati ju. Zaključno sa zadnjim minutama petka 23. 12., okončava se besplatno igranje, pa ako to želite, možete kupiti igru i nastaviti gdje ste stali.

Imena Escalation, treća sezona donosi novu mapu, novog specijalista i nova oružja. Spearhead je smješten u divljinama Švedske, dizajnirana je s bliskom borbom na umu i kao takva, nova mapa mogla bi postati omiljena među fanovima. Novi specijalist je Rasheed Zain s airbust launcherom i bržim obnavljanjem zdravlja, a nova oružja su elektromagnetski Rorsch Mk-4 te poluatomatski shotgun NVK-S22.

Igra

Povezano