Vijesti

Battlefield 2042 nema kampanju, ali ni battle royale mode

Znamo da većinu zanima hoće li Battlefield 2042 imati battle royale mode, a odgovor možete pronaći u naslovu vijesti. Dakle, nema ljubavi za battle royale u BF što je sjajna vijest za Activision i Warzone. DICE je objasnio Eurogameru kako su kompletan napor uložili u multiplayer. Iz navedenog razloga, ovogodišnji Battlefield neće imati ni kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne možemo reći da nam je žao što nema kampanje, no nadamo se da multiplayer neće razočarati. Poznato je da će na launchu igra imati sedam ogromnih mapa. Svaka mapa donijet će dinamičku promjenu vremena i naprednu destrukciju terena (barem na PS5/XSX/XSS i PC-ju).

Igru igramo od 22. 10. ove godine. Prvo zatvoreno testiranje igre predviđeno je za idući mjesec, no to je sve što znamo. Kad saznamo konkretnije informacije, naravno da ćemo vam javiti. Igra je već sada dostupna za prednarudžbu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano