Vijesti

Battlefield 2042 postaje besplatan za neke i vraćaju se klase

Dan uoči godišnjice izlaska Battlefielda 2042, EA i DICE najavili su ono što mjesecima zazivamo kao jedinim mogućim narednim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battlefield 2042 će s početkom treće sezone igre postati dostupan unutar Game Pass Ultimate i EA Play pretplata. Moći će ga igrati bez ikakvih ograničenja pretplatnici obje usluge.

Treću sezonu DICE planira izdati do konca studenog, nakon čega će tokom prosinca kroz nekoliko dana BF2042 moći besplatno isprobati igrači na svim platformama.

  • Na Steamu od 1. do 5. 12.
  • Na Xboxu od 1. do 4. 12.
  • Na PlayStationu od 16. do 23. 12.

Početak nove sezone obilježit će QoL promjene na Breakaway mapi, a kasnije, početkom iduće godine planira se povratak klasičnog class sistema iz prethodnih igara u serijalu.

Specijaliste, koje igrači nisu prihvatili, svrstat će u jednu od 4 klase. Oni će i dalje moći koristiti sva oružja i gadgete bez ograničenja, ali zato će igra bonusima motivirati upotrebu odgovarajuće opreme.

Primjerice, specijalisti Assault klase brže će pucati nakon sprinta, a Reconima će trebati manje vremena za stabilizaciju snajpera te će dulje držati dah.

Tim povodom specijalistima će ispremiješati opremu i traitove, neki će dobiti potpuno nove, a kakvog okusa će biti taj gemišt saznat ćemo za 2 mjeseca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano