Vijesti

Battlefield 6 nas vraća u moderno vrijeme, BF3 je velika inspiracija za igru

Ako ćemo vjerovati zaista pouzdanom portalu VGC koji se poziva na još jedan vrlo pouzdan izvor, Battlefield 6 je igra koja nas vraća u eru modernog ratovanja. Ciljani broj igrača je 128, što bi trebalo značiti da nas očekuju ogromne i nikad veće mape koje i jesu karakteristične za ovaj serijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojku 128 nemojte gledati u kontekstu battle royale modea jer se ova brojka ne odnosi na BR, već vjerujemo standardni conquest mode koji toliko volimo igrati.

Velika inspiracija za igru je Battlefield 3 i sve ovo skupa nam zvuči jako dobro.

Prošlo je gotovo 10 godina od izlaska BF3, a mnogima je i dalje to najdraži Battlefield

No, gotovo uvijek mora postojati u cijeloj priči jedan – “ali”. Prema informacijama koje prenosi VGC, igra će biti cross-gen naslov što znači da će uz PS5, Xbox Series S/X i PC, igra izaći i za PS4 i Xbox One. Jasno da EA i DICE ciljaju na puno širu publiku, ali također znamo da gotovo uvijek stara generacija konzola i igara jednostavno limitira next-gen verzije.

Maksimalna brojka igrača na starim konzolama i dalje će biti 64, a prema dostupnim informacijama DICE neće niti u kojem obliku limitirati next-gen veriju igru nauštrb verziji za PS4/Xbox One konzole.

Vjerujemo da ćemo u idućih par mjeseci dobiti prvi prikaz igre za koju već neko vrijeme znamo da je u izradi i trebala bi izaći na zimu ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano