Vijesti

Besplatni multiplayer za Halo Infinite neće imati loot boxove; battle passovi bez vremenskog limita

Microsoft je na E3 prezentaciji potvrdio kako će besplatni multiplayer za Halo Infinite izaći ovih blagdana zajednos kampanjom, a sada smo dobili detaljniji prikaz svih novosti i modeova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će se financirati? Od mikrotransakcija i battle passova, ali lootboxova neće biti. Velika promjena u odnosu na konkurenciju je ta da se battle passovi nikada neće deaktivirati. Dakle, jednom kada stigne novi battle pass, u svakom trenutku ćete moći igrati i otključavati tierove iz prethodnih passova te nećete biti vremenski limitirani kao u drugim F2P igrama.

Kada smo kod battle passova, Halo Infinite neće nuditi više načina za otključavanje istog itema. Ako se item nalazi u battle passu, igrači ga neće moći direktno kupiti u digitalnoj trgovini i obrnuto. Sve što možete osvojiti i kupiti je kozmetičke naravi, ali ipak neće sve biti moguće otključati regularnim igranjem bez plaćanja.

Sve što osvojite ili kupite moći ćete uređivati i stavljati na svojeg Spartana kroz Halo Waypoint mobilnu aplikaciju i website. Nama se čini da Halo Infinite multiplayer stječe sve uvjete da postane sljedeći veliki globalni multiplayer hit. A vama?

Igra

Povezano