Vijesti

Besplatni The Division Heartland izgleda zanimljivo uz dodatak survival elemenata

Ubisoft je za danas najavio prezentaciju budućnosti The Division serijala. I premda nismo ništa pametniji po pitanju izlaska F2P The Division Heartlanda, dobili smo nekoliko zanimljivih minuta prikaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su prva dva Divisiona pokazala što se događa u dva velika američka grada kada nastupi apokalipsa uzrokovana pandemijom, Heartland zorno prikazuje posljedice ruralnom dijela te zemlje. Kažu da posljednjih godinu dana kroz zatvorene testove isprobavaju što prolazi kod igrača u ovom novom okruženju te su uvjereni kako su pronašli dobitnu PvEvP formulu. Primjerice, umjesto klasične Dark Zone kao u prethodnim igrama, čitavi Silver Crek postaje svojevrsna Dark Zona kada se spusti mrak.

U odnosu na klasične Division naslove, Heartland će biti više survival tipa. Iako je to kroz prikaz nekoliko puta naglasio, Ubisoft ne spominje konkretno koji su to survival elementi, osim što sramežljivo naglašava element dehidracije te opremanje pitkom vodom.

Postoje tri osnovne klase. Weapons Expert kao dodatak ima stacioniranu strojnicu te označava neprijatelje, Survivalist lakše otkriva loot te ima na korištenje UAV dron, a mehanike Medica nisu potpune objašnjene, ali možete pretpostaviti njegovu ulogu. Developeri naglašavaju da će komunikacija među igračima biti ključna, isto kao i kombiniranje različitih sposobnosti.

Heartland izgleda sjajno, od vizuala do gameplay mehanika, ali zasad nema datuma izlaska. Ubisoft sada prima prijave za zatvoreno testiranje ovdje, a zatvorena beta očekuje se kasnije ove godine. Novi prikaz i više informacija očekujte u lipnju na Ubisoft Forward prezentaciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano