Vijesti

Bethesda je za Starfield angažirala veliku holivudsku zvijezdu?

Novi veliki open world RPG Starfield Bethesda i Microsoft će vjerojatno kompletno otkriti na E3. Ovih dana curi na sve strane, otkrivaju se frakcije, gameplay elementi, planeti, rase…, a kao najveća misterija postavlja se pitanje hoćemo li ga igrati i na PlayStationu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno nećemo jer Microsoft nije bezveze iskrcao 7,5 milijardi dolara za Bethesdu. Ali zato je manja misterija od toga koja holivudska zvijezda će biti u igri. To je navodno Tom Cruise, što nam je Bethesda možda otkrila još 2018.

Tom Cruise u Starfieldu? To tvrdi ista ona ekipa koja ovih dana pušta screenshotove (pogledajte album nedavnih slika ovdje) te koja očito ima određeni uvid u igru. Međutim, još nije jasno hoće li zvijezda scijentologije, Top Guna i Nemoguće misije u Starfieldu biti u svojstvu glasovnog glumca ili će dati i svoj izgled i stas poput jedne druge holivudske zvijezde – Keanu Reevesa u Cyberpunku.

Nadajmo se da će ova kolaboracija gaming i filmske industrije završiti bolje od Cyberpunka, a ako će (tc) (ne Tomislav Ćorić) zaista završiti u Starfieldu, nekako nam se čini da će negodovanje ekipe koja brije na religije i ljudska prava biti zanimljivije i od same igre.

Inače, oni koji su imali uvid u Starfield, opisuju ga više kao No Man’s Sky ili Outer Wilds nego Mass Effect. A mi ne možemo dočekati službeno otkrivanje. E3…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano