Vijesti

Hoće? Neće? Ma hoće. E pa, neće doći na PlayStation. Tko? Pa Starfield!

21. rujna prošle godine, Microsoft je ponosno obznanio da je za $7,5 milijardi kupio Bethesdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od gore spomenutog 21. rujna sve zanima hoće li i koje će to Bethesdine igre doći i na PlayStation 5. Iz Microsofta su nedvosmisleno izjavili da će poštivati ugovore koje je Bethesda imala sa Sonyjem što znači da Deathloop i dalje dolazi ekskluzivno za PS5.

No, što će biti s drugim igrama koje tek trebaju izaći kao što su novi Elder Scrolls ili toliko željeni i očekivani svemirski RPG Starfield? Budite sigurni da te igre neće doći na PlayStation 5 ili bilo koju drugu PlayStation platformu. Potvrdio je to već i sam Phil Spencer.

Kad pričamo o Starfieldu, jučer se ponovno podignula prašina kad je Jeff Grubb također potvrdio da Starfield neće doći na PlayStation, odnosno da je igra Xbox i PC ekskluziva.

Nije da nam to netko treba potvrditi kad je sam Phil Spencer to već ranije naglasio što možete čitati na linkovima naših vijesti. Ovu informaciju dodatno je potvrdio Daniel Ahmad.

Logično je kako Microsoft želi povećati vrijednost Game Passu što će i napraviti velikim naslovima kao što su Halo Infinite, Starfield i dr. Nas više zanima kad ćemo zapravo vidjeti kako Starfield izgleda jer o igri još uvijek ne znamo gotovo ništa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano