Beyond Good and Evil 2 (još) nije mrtav, Ubisoft ga naziva jednom od najambicioznijih igara ikad

Beyond Good and Evil 2 zaista je jedan od najproblematičnijih naslova po pitanju razvoja u modernoj gaming industriji. Najavljen još 2008., prvi put je prikazan 2017., kada se činilo da nećemo dugo čekati na nove informacije o igri, međutim, nova suša traje sad već skoro 5 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislili smo da je mrtav ili ugašen. Ali nije. Ubisoft nije direktno izvijestio o razvoju Beyond Good and Evila 2, ali zato je njegova podružnica iz Barcelone objavila natječaj za posao, što znači da je nastavak još uvijek u aktivnom razvoju.

“Preuzmite vlasništvo nad kvalitetom animacija i funkcionalnosti gameplay sistema u jednom od najambicioznijih Ubisoftovih projekata dosad”, stoji u natječaju za posao za gameplay animatora u Beyond Good and Evil 2.

ffa anketa

Hoće li Beyond Good and Evil 2 ikada izaći?

  • Ne 51%
  • Da 49%
Hvala ti 🎉

Inače, prema informacijama 2019., uz studio u Barceloni na dvojci rade još najmanje 4 Ubisoftova studija, a u jednom trenutku spominjao se i film za Netflix.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS