Vijesti

Bezakonje je stiglo u No Man’s Sky: Gusarite, švercajte i budite zločesti

No Man’s Sky iz godine u godinu osvaja nagrade za najbolju stalnu igru, a sada je nominaciju upisao i za 2022. prvom velikom nadogradnjom ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim tri glavne frakcije, nadogradnja naziva Outlaws uvela je još jednu. Outlawsi, odnosno “odmetnici” imaju svoje solarne sisteme, osvajaju stanice i sa sobom donose bezakonje. Imaju vlastite tehnologije, trgovce, misije, izazove, brodove…

Odmetnicima se mogu pridružiti i sami igrači, što sa sobom povlači još jedan poboljšani gameplay sistem – svemirsku borbu. Hello Games tvrdi kako je ona balansirana za bolji doživljaj, a u sklopu rebalansa tu su i nove eksplozije te efekti pucanja. Osim u svemiru, borba je sada omogućena i na nebu/atmosferi planeta, a tko to želi, može uključiti i novo – automatsko ciljanje.

Kada smo kod zračne/svemirske borbe, sada možete okupiti i svoju AI ekipu, tzv. wingmane koji će letjeti i ratovati s vama, a svakog od njih moći ćete nadograditi vlastitom opremom te im podizati sposobnosti i osobine.

Johnny Depp u svemiru

Kakva bi to odmetnička nadogradnja bila da nema piratstva. Tako su nagrade za pljačkanje tuđih brodova i teretnjaka sada izdašnije, ali je i rizik veći, budući da su Sentineli sada oprezniji i opasniji. Tu je i druga strana medalje, pa i sami igrači mogu švercati vrijedne ukradene materijale između odmetničkih i regularnih sistema za bogate nagrade. A ako im se zamjerite, odmetnici će napadati vaše planete i baze.

S Outlaws nadogradnjom stigli su i solarni brodovi kojima za putovanja nije potrebno klasično gorivo, oružja za brodove su raznovrsnija, misije su još raznovrsnije, a još više novosti pronađite na službenoj stranici igre. Odmetnici su stigli u No Man’s Sky upravo dok ovo čitate, i to na svim platformama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano