Vijesti

Bioware će prikazati Dragon Age 4 na The Game Awardsima

Od The Game Awards ceremonije dijeli nas tek 5 dana. Više od nagrada u preko 20 kategorija zanimaju nas najave novih igara. Šuška se o svemu i svačemu, a Bioware i Geoff Keighley odlučili su skratiti muke barem s jednom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Dragon Age 4 prikaz na TGA neće bit tek PR sadržaj tipa komentar developera o tome koliko im znači serijal ili nekakav concept art, na Twitteru je potvrdio Syclla Costa, glavni producent igre. Dakle, očekujemo in-engine trailer, ali smatramo kako je prikaz konkretnog gameplaya ipak manje vjerojatan.

Netom uoči dolaska na TGA Bioware su napustili neki od najbitnijih ljudi studija. Bioware se već godinama muči s organizacijom, a njihova posljednja dva projekta Mass Effect Andrometa i Anthem nisu ispunila očekivanja. Potonji je priča za sebe, tehnički i narativni AAA promašaj od kojeg još uvijek zaboli srce. Trebat će im jako puno kako bi povratili naše povjerenje.

Tko zna. Možda su ovakvi potresi upravo ono što treba ovom kultnom studiju, a znamo da je zvijer najopasnija kada je ranjiva. Volimo tople priče, a baš kada ne očekujemo apsolutno ništa, Bioware možda iznenadi…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano