Bivši kolega brani šefa Xboxa: “On pati kao i svi drugi…”

Nemojte mi zamjeriti, ali u glavi imam sliku kako šef Xboxa tužan, jadan i bijedan briše zrele, zelene balce i suze novčanicima od $100 dok pokušava pronaći još neku rupu u desnoj i lijevoj nosnici ne bi li ugurao još pokoju stotku usred depresije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, možda i je Spenceru žao što je jučer ugasio četiri studija i na stotine radnih mjesta, ali znate li što ga odvaja od istih tih ljudi? Činjenica da on još uvijek ima posao, a oni ne.

Mike Ybarra – novi Don Mattrick za siromašne

Pokušao je bivši šef Blizzarda, isti onaj koji je rekao da bi developerima trebali ostaviti napojnice za dobre igre, opravdati šefa Xboxa izjavom “kako zna Spencera godinama i da on jednako pati kao i ovi što su ostali bez posla.”

Moramo li vam reći da je ova njegova izjava naišla na žestoke kritike kompletne gaming scene, pa čak i najvećih Xbox fanova?

Niti je vrijeme, a niti je mjesto za takvo nešto nakon još jednog mučnog dana za čitavu industriju. Vjerujemo da će Microsoft opet pronaći mjesto za Mikea, kojeg je možda samo nadmašio naš bivši premijer Milanović kada je u poplavama poharanoj Slavoniji izjavio da on zna kako je to jer je njemu pukla cijev u stanu.