Vijesti

Black Ops Cold War je ostvario novi prodajni rekord

Unatoč ponekoj blagoj reakciji nakon beta testiranja, možemo i sami potvrditi da se Call of Duty: Black Ops Cold War igra i izgleda dosta bolje, a čini se da su to prepoznali i igrači diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Activision javlja kako je novi Call of Duty u digitalnom formatu najprodavanija nova igra u povijesti serijala. Time se Activision pohvalio priopćenjem novinarima, a kako nastavljaju dalje, ovo je za Black Ops Cold War tek početak te obećavaju dodatan sadržaj koji će u najmanju ruku zadržati veliki broj aktivnih igrača ostvarenih s Modern Warfareom i Warzoneom.

I dok se Activision pohvalio tek digitalnom prodajom, za pretpostaviti je kako fizička prodaja nije uspjela oboriti rekorde serijala. Za to postoje dva razloga. Prvi je taj što PlayStation 5 još uvijek nije izašao u Europi, a drugi je globalni trend pada prodaje fizičkih izdanja igara.

Inače, Black Ops Cold War je s Xbox Series X oboroio još jedan rekord. Naime, 10. 11. kada su izašli Xbox Series X i Black Ops Cold War engleski telekom BT zabilježio je rekordne promete na internet mreži. Naime, taj dan ovaj provider zabilježio je vrhunac prometa od čak 18 terabajta po sekundi. Igra zaslužna za gomilu tog prometa upravo je Black Ops Cold War koju su direktno i “optužili” iz ove kompanije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano