Vijesti

Prekosutra u 21 sat kreće transformacija Verdanska; stiže i Captain Price

“Situacija u Verdansku dosegnula je kritične razine”, stoji na Call of Duty blogu povodom najave treće sezone Black Ops Cold Wara i Warzonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog najavljeno je kako će se prekosutra 22. 4. u 21 sat u Warzoneu održati nešto veliko. Igrači će sve informacije tada dobiti direktno u igri, a kako pišu, velike stvari događat će se čitavi naredni tjedan.

Hoće li Verdansk dobiti kompletnu preradu baš sutra ili će se do nje doći postepeno još ne znamo. Ali Activision je u grafici potvrdio kako će se definitivno nešto dogoditi. Odnosno, igrat ćemo i dalje u Verdansku, a ako je vjerovati leakovima mapa će se vratiti 50-ak godina u prošlost.

Dakle, prekosutra od 21 sat stvari će se krenuti mijenjati, a nova sezona u Warzoneu i službeno će startati u četvrtak 25. 4. u 6 ujutro. Pretpostavljamo kako će se noć ranije održati prigodan event koji će pripremiti teren, a u srijedu ćemo igrati na novoj mapi. Za novu sezonu pripremit će nas nadogradnja teška oko 25 GB na svim platformama.

Dan ranije, odnosno sutra u 6 ujutro kreće i treća sezona Black Ops Cold Wara. Teška 8-12 GB donijet će 4 nova operatora (uključujući i Pricea), 4 nove mape, novu regiju za Outbreak, oružja, vozila…

Novi sadržaj stizat će kako sezona bude odmicala, a Captain Price bit će dostupan od prvog dana i u Warzoneu svima onima koji posjeduju Black Ops Cold War.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano