Vijesti

Nova Black Ops i Warzone sezona dolazi u četvrtak i donosi nova oružja, mape, vizuale i novi Gulag

Već po starom dobrom običaju, četvrtkom u Warzone i Cold War stižu promjene, a ovaj puta stiže već četvrta po redu – sezona. S dolaskom nove sezone već otprilike znate što vas očekuje jer svaka sezona donosi nove multiplayer mape za Cold War, nove Operatore, nova oružja, nove modeove i manje izmjene u Verdansk. I ovaj puta formula je prilično jednaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri nova Operatora su Jackal (vidite ga na slici), Salah (nije onaj iz LIverpoola) i Weaver. S dolaskom nove sezone gotovo uvijek se mijenjaju meta oružja, pa nam se čini da ćete i ovaj puta grindati dodatke i skinove za jedno od ovih oružja:

  • MG 82: LMG je strojnica koju možete besplatno otključati (Warzone i MP)
  • C58: Assault Rifle je automatska puška koja radi veliku štetu. Mana je što je burst fire. Također pušku možete besplatno otključati (Warzone i MP)
  • Nail Gun: Special/SMG za mnoge omiljeno oružje iz BO3. Stiže zasad samo u MP
  • OTs 9: SMG – maleni SMG koji radi ogromnu štetu, ali ima i velik recoil. Samo za MP dio.
  • Mace: Melee – ništa bitno – novo meee oružje.

Nove mape koje stižu u multiplayer su:

  • Collateral (12v12) i Collateral Strike (6v6)
  • Amsterdam (2v2 i 3v3)
  • Hijacked (6v6) – ako vam ovo ime zvuči poznato, to je onda zato što i je – ovo je mapa iz Black Opsa II i sve se odvija debelo na moru na području luksuzne jahte
  • Rush (6v6) – još jedna poznata mapa, odnosno paintball poligon iz Black Ops II

Ljubitelji zombija će također dobiti potpuno novu Outbreak regiju. Ovaj puta ćete ubijati zombije i boriti se za opstanak u zoološkom vrtu, a na sredini sezone dolazi potpuno novi izazov (mapa i mode) Mauer der Toten koji ćete voljeti ako ste voljeli klasične round-based mape i modeove kao što su “Die Maschine” i “Firebase Z”.

Warzone

Ljubitelji Warzonea će za veće promjene definitivno pričekati novi Call of Duty Vanguard koji će jednom kada izađe, donijeti potpuno novu mapu, WWII tematiku i hrpu novina. U novoj sezoni pojavit će se mjesta na mapi gdje su pali sateliti. Ako uspijete osvojiti mjesto gdje je pao satelit, vi i vaša ekipa dobit ćete jako dobar loot kao što su vozila, nadogradnje ili killstreakovi.

U Warzone dolaze i nova mistična Crvena vrata, a sigurni smo da će vas sve razveseliti podatak da konačno dolazi novi – Hijacked Gulag. Pogađate koja mapa je inspiracija za novi Gulag.

Za sve vas koji volite motore, u igri dolazi i Dirt Bike (krosača) što znači da vi i još jedan prijatelj možete se odvesti do pobjede. Ako ne igrate isključivo battle royale mode, tijekom sezone u Warzone dolaze dva nova modea – Verdansk Resurgence Mini i Payload.

Doći će i popularno giftanje itema u igri, pa ćete tako moći kupiti drugima kompletan Battle Pass, Batlle Pass Bundle ili nešto drugo iz trgovine. Giftanje će doći u Warzone, no tek ćemo saznati u kojem smislu jer Activision nije otkrio detalje.

Za kompletan spisak novosti posjetite službeni Call of Duty blog, a do tada priredite svoje HDD i SSD diskove jer s novom sezonom stiže i veliko ažuriranje. PS5 vlasnici posebno mislimo na vas jer Cold War ažuriranje teži čak 30GB, a Warzone 11GB. Od 22. 6. igrači će moći preuzeti i High-Res Texture Pack (dakle poboljšane teksture u igri) koje želite imati ako igru igrate na 1440p ili 4K rezoluciji. Ostavite još dodatnih 7.6GB ako imate PS4, PS5, Xbox One ili Xbox Series S/X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano