Vijesti

Bliži se kraj razvoja za The Witcher kartašku igru Gwent

CD Projekt priprema se za veliki kraj Gwenta. Nakon godina razvoja, ne možemo reći da kartaška igra proizašla iz The Witchera 3 nije ostvarila uspjeh, ali nažalost, bliži se kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od, primjerice, Blizzardovog Hearthstonea, Gwent je propustio ostvariti globalnu popularnost, s time su se pomirili u CD Projektu te najavili veliki kraj koji ima ambiciju postati jedan lijepi, novi početak.

Naime, Gwent ulazi u posljednjih 12 mjeseci razvoja, potvrdio je studio, međutim, to ne znači potpunu “smrt”. Osim novih kartica u planu je razviti alate koji će inicijativu potpuno prebaciti na igrače kroz tzv. Project Gwentfinity.

U roadmap videu developeri zasad ne otkrivaju na koji točno način će prepustiti Gwent igračima, međutim, postoji pretpostavka da se spremaju alati za (ne pretjerano) modiranje te samostalnu organizaciju natjecanja, a prije nego što se to dogodi, Gwent će dobiti završna balansiranja i nekoliko novih setova karata.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano