Vijesti

Blizzardove igre dolaze na Steam. Prvi je Overwatch 2

Iako je rok za spajanje Microsofta te Activision Blizzarda pomaknut za listopad, puno ranije ćemo osjetiti prve plodove te suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizzard je najavio da će sve njegove igre doći na Steam, a prvi u redu bit će besplatni Overwatch 2, čiji izlazak na najvećoj PC platformi je zakazan za 10. 8. Uslijedit će potom i druge Blizzardove igre, uključujući i Diablo IV, a premda će za igranje biti potreban Battle.Net račun, Blizzardov launcher vam neće trebati, što svakako pozdravljamo.

Međutim, to ne znači potpuno odbacivanje Battle.Neta kojeg će, poručuju iz Blizzarda, gurati i dalje, a koliko je Blizzard ozbiljan u naumu približavanja igrača, saznat ćemo prvog dana prodaje neke njegove buduće igre.

Izlazak Overwatcha 2 na Steamu preklopit će se s izlaskom nove sezone imena Invasion koja će, između ostalog, donijeti i prve story misije uopće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano