Vijesti

Više nećete morati grindati za nove heroje u Overwatchu 2

Blizzard je s Overwatchom 2 donio jako puno loših odluka, ponajviše iz pohlepe, a od sredine travnja ispravit će jednu od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, više nećete morati kupovati Premium battle pass ili grindati kroz sate i sate izazova kako biste otključali nove heroje. Počevši od nove sezone 10. 4. i Venturea, prvog nebinarnog heroja u Overwatchu 2, svi naredni i prethodno izdani heroji igračima će biti dostupni potpuno besplatno.

Svejedno, novi igrači i dalje moraju prolaziti kroz bezveznu torturu otključavanja heroja iz prvog Overwatcha. Na početku ih imate samo 13, a svakog idućeg otključavate nakon 35 pobjeda. Ako igrate jako dobro, za svakog novog heroja potrebno vam je 5-6 sati. Ili platite…

New User Experience sistem ostaje na snazi

Tek kada otključate svih 35 heroja iz prvog Overwatcha, možete računati na nove koji su “besplatni”. Premda je Overwatch 2 danas F2P naslov, svima je jasno što bi trebao biti idući korak za Blizzard.

Ipak, ima još jedna pozitivna stvar. Počevši s novom sezonom, igrači mogu osvojiti Overwatch Coinse valutu i kroz besplatni battle pass, ne samo kroz plaćeni kao dosad. Dosad se to moglo besplatno samo kroz izazove, što ujedno znači i kako izazovi više neće davati tu premium valutu. Pritom je maksimalni limit “besplatnih” coinsa podignut s 540 na 600.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano