Vijesti

Bloomberg ponovno piše o Switch Pro: Performanse poput PS4 PRO, stiže krajem godine

Ugledni Bloomberg posljednjih tjedana se raspisao o Nintendu i njihovoj novoj konzoli. Njihovi reporteri iz Japana dobro su upućeni u poslovne krugove i obično ne griješe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva tjedna prenosili smo tvrdnje kako će novi Switch u tzv. “Pro” izvedbi doći sa 7″ Samsungovim OLED panelom i mogućnosti reprodukcije u 4K rezoluciji (u docked modu), sada su Bloombergovi reporteri bili više raspoloženi za brojke.

Njihovi izvori tvrde kako Nintendo očekuje do 12 milijuna prodanih konzola u posljednjem ovogodišnjem blagdanskom kvartalu (rujan-prosinac). Najveći dio prodanih konzola otpast će na klasični i Lite Switch, a Nintendo planira bolju prodaju Pro izvedbe od PS4 Pro kojeg je Sony 2016. prodao u oko 2 milijuna primjeraka.

Prodaju će pogurati Breath of the Wild 2 i još nenajavljeni Mario Kart

Switch Pro po snazi uspoređuju upravo s PS4 Pro, ali i Xbox One X, a ako zaista uspiju toliko snage ugurati u mali format Switcha to će biti zapanjujuće dobro.

Bloomberg predviđa i kako će maloprodajna cijena biti oko 20% veća od sadašnje, a povodom izlaska Switcha Pro prodaju će pogurati Breath of the Wild 2 i još nenajavljena nova Mario Kart igra.

Unatoč tome što Nintendovi rukovoditelji redom demantiraju postojanje Switch Pro konzole, izvještaji s terena sve su učestaliji i konkretniji, stoga apsolutno vjerujemo u ovakve i slične tvrdnje. I zvuče nam jako dobro. A vama?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano