Vijesti

Borderlands 3 dobit će besplatnu next-gen nadogradnju za PS5 i XSX i jedno veliko iznenađenje

Prije samo pola godine bojali smo se kako će developeri i izdavači iskoristiti tranziciju na nove konzole kako bi izvukli dodatan novac iz naših džepova, međutim, realnost je sasvim drugačija. Velika većina njih odlučila se na pristup koji obožavamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ćemo veliku većinu popularnih igara današnjice bez dodatnog ulaganja moći besplatno nastaviti igrati na novim konzolama, a neke od njih nude i novi sadržaj. Elitnom društvu se pridružio i Borderlands 3 koji će na PS5 i XSX pružiti grafičke i tehničke nadogradnje.

Borderlands 3 ćemo na novim konzolama igrati u 4K rezoluciji i 60 FPS-a od prvog dana izlaska, a kasnije u 2021. stiže i crossplatform igranje. Ostvareni napredak se prenosi s konzole na konzolu.

A iznenađenje? Na nove konzole split-screen dobit će pojačanje za igranje do 4 igrača istovremeno, a dosadašnji split-screen za do dva igrača rezati će ekran okomito umjesto vodoravno.

Hvala Gearboxu koji tako snažno kreće u novu generaciju konzola. Osim Borderlands 3 nadogradnje na PS5 ćemo kao konzolašku ekskluzivu igrati i Godfall, Gearboxov kooperativni akcijski RPG.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano