Vijesti

Broj igrača Battlefielda 2042 po prvi put je pao ispod 1000

Nažalost, uslijed izostanka bilo kakvog novog sadržaja, o posljednjem Battlefieldu, igri staroj samo 5 mjeseci, pišemo najviše u kontekstu slobodnog pada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battlefield 2042 tako nastavlja i dalje u istoj putanji. Sada je po prvi put od izlaska spao na ispod 1000 istovremeno aktivnih igrača na Steamu, a dva prethodnika su i dalje popularnija.

Statistiku otkriva Steam Charts, a žalosna granica prvi put je probijena jučer ujutro, kada se negativni rekord zaustavio na 979 igrača. Da se ne radi o anomaliji otkriva i trenutno stanje. Naime, u trenutku pisanja ovog teksta na serverima Battlefieldu 2042 nalazi se tek 951 igrač.

Da stavimo stvari u perspektivu, BF2042 drži prosjek od oko 1900 istovremeno aktivnih igrača u posljednjih 30 dana, a Battlefield 5, koji također nije bio odveć popularan, je u otprilike istom periodu nakon izlaska brojao njih 12 tisuća u prosjeku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano