Vijesti

Capcom će do konca godine proširiti Resident Evil 4 s novom pričom

Remake Resident Evila 4 izlazi idući tjedan i sudeći po prvim recenzijama i pozitivnoj recepciji kritike, bit će to još jedan sjajan launch za Capcom s višemilijunskom prodajom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda će dvije bitne komponente igre doći tek kasnije u obliku besplatnog ažuriranja, poput Mercenaries moda i podrške za PlayStation VR2, već su počele priče o DLC-ovima. Kako prenosi uvijek pouzdani Dusk Golem, radi se o adaptaciji Separate Waysa, dodatne bonus igre koju su imala kasnija izdanja Resident Evila 4 nakon inicijalnog releasea na Game Cubeu 2005.

Dodatak se igra u ulozi Ade Wong. U usporedbi s Leonom, Ada je agilnija, ima drugačije napade te posjeduje Hookshot, svojevrsnu kuku koja se ispaljuje iz pištolja, a koja joj omogućuje pristup Leonu nedokučivim dijelovima mape.

Kako kaže Dusk Golem, baš poput bazne igre, Capcom će proširiti sadržaj Separate Waysa, priča će biti duža i detaljnija od originala, a izlazak se planira negdje do konca ove godine.

Međutim, ovaj DLC je zasad još uvijek samo glasina. Capcom još uvijek nije potvrdio njegovo postojanje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano