Vijesti

CAPCOM i Sony se dogovorili da Resident Evil Village ne dođe odmah na Game Pass

Ako ćemo vjerovati Gamerantu, Sony i CAPCOM potpisali su sporazum koji jamči da Resident Evil Village ne dođe na Microsoftov Game Pass minimalno godinu dana nakon izlaska. Jasno da Sony i CAPCOM ovo nisu niti hoće potvrditi jer dogovor je (trebao biti) tajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav potez ako je istinit ima smisla jer Sony i CAPCOM odrađuju u najvećem dijelu promociju za igru – od trailera koji se vrte na službenim PlayStation kanalima, do ekskluzivnih informacija koje smo prvo mogli čitati na službenom PlayStation blogu.

Kao šlag na kraju, PS platforme su dobile i prve demo koji neću ni pokušat objasniti kako i kada ga zaigrati jer nema smisla, a i naš @Fenix je pokušao sve jasno raščlaniti.

Resident Evil Village izlazi 7.5. što je jako brzo. Ne sumnjamo da će svibanj biti obilježen fantastičnim igrama i grudima Lady Dimitrescu koje su postale veće od same igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano