Vijesti

Capcom je prikazao još Resident Evila 4 pa otkrio: “Želimo zadržati osjećaj straha i usamljenosti”

Na noćas održanoj Capcomovoj prezentaciji pozornost je zaokupio Resident Evil Village s prikazom prve ekspanzije, dok je Resident Evil 4 Remake dobio tek kraće produženje originalnog trailera. Ali zato su pred kamere izašli direktor i producent te otkrili više o igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Yasuhiro Anpo i producent Yishiaki Hirabayashi još jednom su potvrdili kako se radi o “ponovno zamišljenom” remakeu baziranom na originalu iz 2005.

“Slično drugim naslovima iz serijala, pažljivo čuvamo ono što original čini posebnim, dok ga ažuriramo modernim nadogradnjama”, kažu. Kako bi “istinski približili koncept terora ljudi kontroliranih ludilom”, najveću promjenu doživjet će redizajnirani neprijatelji ganadi. Izgledat će strašnije te će biti još opasniji budući da će u remakeu biti nešto hitriji.

Prikazujući Leona u šetnji mračnom šumom, developeri su istaknuli jasnu namjeru kako, promjenama unatoč, žele zadržati osjećaj straha i usamljenosti koji je krasio original. Kako se bude približavao 24. 3. iduće godine i izlazak remakea četvorke, dobivat ćemo više informacija o igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano