Vijesti

CD Projekt imao je drugu najbolju godinu ikad. 2023. bit će još bolja s Cyberpunk ekspanzijom, nada se

Premda nije izdao nove velike igre u 2022., ta godina bila je druga najuspješnija uopće za CD Projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj poljski gigant potvrdio je to na prezentaciji financijskog izvješća. Naime, na krilima reizdanja The Witchera 3 i Cyberpunka 2077 za nove konzole, te planetarno popularnog Netflix animea Cyberpunk: Edgerunners, CD Projekt je ostvario 80 milijuna dolara čiste zarade, što je drugi najbolji rezultat u povijesti kompanije.

Financijski direktor Piotr Nielubowicz potvrdio je kako će većina toga biti uloženo u razvoj novih igara, poput Project Sirius projekta, čiji razvoj je, priznaje, krenuo ispočetka. Sirius je samo jedan od 5 novih Witcher naslova.

CD Projekt vjeruje da će i 2023. biti jako dobra, prvenstveno jer planira izdati veliku ekspanziju za Cyberpunk 2077. Imena Phantom Liberty, donosi novo područje unutar Liberty Cityja i potpuno novu priču. Keanu Reeves vraća se kao Johnny SIlverhand, a pridružit će mu se još jedna holivudska zvijezda – Idris Elba. Elba će glumiti Solomona Reeda, tajnog agenta vodstva “novog” SAD-a, pa će tako ekspanzija imati i političke implikacije.

Više o Phantom Liberyju saznat ćemo početkom lipnja, kažu iz CD Projekta, kada kreće promotivna kampanja za ekspanziju od koje kompanija, ali i mi igrači, očekuje jako puno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano