Vijesti

Čini se da nakon brojnih kritika Suicde Squadu slijedi odgoda

Nakon brojnih kritika koje su uslijedile nakon posljednjeg prikaza Suicide Squada, Warner Bros i Rocksteady navodno su donijeli jedinu ispravnu odluku, piše Bloomberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gameplay u izdašnom posljednjem prikazu izgledao je zabavno, to se ne može poreći, međutim, u dva ključna polja Rocksteady je razočarao fanove i širu bazu igrača.

Superheroji moćima nisu bili vjerni sami sebima. Primjerice, Harley Quinn koju poznamo najviše po melee borbi rastura s vatrenim oružjem, a Captain Boomeranga nismo ni u jednom kadru vidjeli s – boomerangom.

Suicide Squadu: Kill the Justice League zamjeraju i potrebu za konstantnom povezanošću na internet, čak i ako ga odlučite igrati solo, a prikazom su dominirale i mikrotransakcije. Premda su kozmetičkog tipa, djeluju prilično intruzivno.

ffa anketa

Kakav utisak je na vas ostavio novi prikaz Suicide Squada?

  • Loš 85%
  • Dobar 15%
Hvala ti 🎉

Odgoda bi bila jedini logičan naredni korak, koji će, vjerujemo, uslijediti u narednim danima, a možda već danas. U suprotnome, Suicide Squad: Kill the Justice League trebali bismo zaigrati 26. 5. na aktualnim platformama, a ako bude tako, izgledna mu je sudbina Marvel’s Avengers igre.

Igra

Povezano