Vijesti

COD: Warzone je prebacio 30 milijuna igrača u samo 10 dana

Znate što je najbolje od svega? Ovaj podatak uopće ne ne iznenađuje. Bez obzira što se radi o rekordu kakav nitko nikad nije postavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih 24 sata odlični battle royale Warzone premašio je brojku od 6 milijuna igrača, a koja bi vjerojatno bila još veća da u pitanju da je veličina igre bila manja. Preko 80 gigabajta neki su skidali danima.

30 milijuna igrača u samo 10 dana jako puno govori o tome koliko je Call of Duty veliki brend. Istovremeno se radi i o potvrdi kako je Activision uspio preokrenuti trend pada popularnosti CoD igara koji je započeo početkom ove generacije konzola. Postignuto je to izlaženjem iz okvira u kojima je serijal godinama bio ograničen ne preuzimajući nikakav rizik.

Da nam je netko prije samo 2 godine rekao kako ćemo igrati veliku besplatnu Call of Duty igru samo bismo mu se nasmijali. Danas Activision ubire plodove preuzimanja rizika, nečega što su fanovi zazivali godinama. A hoće li besplatni Warzone uspjeti zadržati popularnost poput Apexa ili čak i Fortnitea? Vjerujemo da hoće.


Igrate li Warzone? Pridružite nam se na forumu i nabacimo zajedno pokoji gejm.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano