Vijesti

CoD: Warzone sada podržava do 200 igrača na mapi i prešao je magičnu brojku od 200GB

Od jučer Warzone se može igrati do 200 igrača, ali samo u Quad modeu s timovima do 4 igrača. To je samo jedna od nekoliko novosti koje su stigle s posljednjom nadogradnjom igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra stvar za sve “normalne” igrače je nerfanje Grau 5.56 i MP5 koji su odsad slabiji na daljinu. Kod Grau se nerf bolje manifestira jer radi se o oružju koje ionako koristimo na srednje udaljenosti, dok je MP5 i dalje jednako ubitačan na manje daljine što mu i jest svrha.

Još jedna sitnica protiv koje apsolutno nitko nema ništa protiv – sada kad pobijete posljednjeg igrača u suprotnom teamu, “Team Wiped” poruka ispisat će se na ekranu.

Na konzolama manji, na PC-ju veći

Iako u službenom notesu piše da će unatoč velikoj nadogradnji (20-40GB, ovisno o platformi) ukupna veličina igre biti manja, mi to nismo primijetili pa je Modern Warfare sa svim fileovima sada tek na par GB od 200. Izgleda da developeri čine sve kako bi se održali ispod magične granice.

S druge strane, PC verzija igre debelo je prebila tu magičnu granicu, pa je kod nekih igrača veličina igre premašila 230 gigabajta, te više od 100 samo za Warzone verziju igre.

Ako niste znali, možete obrisati fileove i modeove koje ne igrate i tako napraviti mjesta na svojim konzolama. Sve smo objasnili ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano