Vijesti

Crime Boss: Rockay City dobio je gameplay prikaz s Michaelom Madsenom i Vanilla Iceom

Ni tri mjeseca nakon inicijalnog otkrivanja, nikome nije jasno kako je izdavač 505 Games u jednoj igri okupiti gomilu glumačkih veličina. Michael Madsen, Vanilla Ice, Kim Basinger, Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker (poznat i kao Darylov brat iz Živih mrtvaca) i Chuck Norris zvijezde su pucačine iz prvog lica Crime Boss: Rockay City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi u nizu od budućih gameplay prikaza otkriva jednu od prvih misija u igri. Dvoje igrača kooperativno se probijaju kroz gomilu neprijatelja nebi li se dokopali droge na kojoj će u nastavku igre graditi svoje kokainsko carstvo. Misija završava neuspješno, što je developerima sjajna prilika da angažiranim glumcima dodjele još pokoju scenu u kojoj mogu raspravljati što je otišlo po krivu.

A ako pitate nas, po krivu je otišlo to što je većina budžeta otišla na casting. Igra izgleda donekle zabavno, premda je mehanikama zapela negdje u 2000-tima te ostaje dojam da osim impresivne postave glumaca nema toliko toga za ponuditi. Međutim, konačan sud ćemo ostaviti za 28. 3. kada je Crime Boss: Rockay City zakazan za PC, PS5 i XSX/S.

Igra

Povezano