Vijesti

Crime Boss: Rockay City nova je kriminalistička igra s najboljom postavom glumaca svih vremena

Ne pamtimo kada je uopće jedan film imao ovako dobru postavu glumaca. A novu igru izdavača 505 Games, onoj koju je teasao prije 10-ak dana, predvodit će Michael Madsen, Vanilla Ice, Kim Basinger, Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker (poznat i kao Darylov brat iz Živih mrtvaca) te sam Chuck Norris kao neprijatelj i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crime Boss: Rockay City je pucačina iz prvog lica koja se može igrati samostalno ili kooperativno s prijateljima. Rockay City je blistava metropola na Floridi, visoki neboderi paraju nebo, pješčane plaže s tirkiznim oceanom paraju oči, a s obzirom na tematiku i doba odvijanja radnje (početak 90-ih), noseve protagonista parat će rijeke kokaina.

Igramo u ulozi Travisa Bakera (Michael Madsen), novopridošlice u grad koji želi postati njegov novi šef. Pljačkat ćete i ratovati s drugim bandama za teritorij, međutim, od Crime Bossa ne očekujte novi GTA. Ne spominje se otvoreni svijet, već je vjerojatnija struktura misija s klasičnim mapama.

Crime Boss: Rockay City imat će i rogue like elemente, što znači da će postojati element rizika, a kako će se točno igrati saznat ćemo već 28. 3. iduće godine za kada je zakazan izlazak.

Igra

Povezano