Vijesti

Crime Boss: Rockay City igri najbolja glumačka postava ikad nije pomogla da postane dobra igra

Kada pričamo o dobrim igrama, obično su to naslovi prosječne ocjene od barem 60-70 pa na više, a sve ispod, neovisno o kriterijima, su igre koje imaju ozbiljne probleme. Crime Boss: Rockay City je, izgleda, jedna takva igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Danny Treyjo, Chuck Norris, Kim Basinger, Vanilla Ice, Michael Madsen i drugi holivudski glumci nisu pomogli Rockay Cityju da zaroka igraćom industrijom. I dok vjerojatno neće potpuno podbaciti u prodaji, odnosno, netko će sigurno kupiti igru zbog poznatih lica na coveru, prve recenzije ne preporučuju igranje.

S prosječnom ocjenom od samo 55, Crime Boss: Rockay Cityju zamjeraju loše pisanje s obzirom na dobru glumačku postavu, lošu optimizaciju, glupi AI protivnika te neuvjerljive načine igranja od kojih svaki pokušava ostvariti nešto, ali to nešto ne izgura konkretno do kraja. Igra se poput PayDaya 2, a istovremeno, recenzenti radije preporučuju igrati tu igru.

Nedostatak raznovrsnosti u strukturi misija i repetitivni gameplay brzo postaju problemi igre, koji su, po mišljenju recenzenata, nedovoljno nadoknađeni napucavanjem koje, samo po sebi, nije loše. Crime Boss: Rockay City je glavninu budžeta uložio u glumačku postavku, a zanemario je sadržaj. No, developeri iz Ingame Studiosa planiraju dodavati novi sadržaj, pa se nadamo da će ovaj na prvu zanimljiv naslov postati bolji.

Crime Boss: Rockay City je PC Epic Games Store ekskluziva, a na PS5 te XSX/S trebao bi izaći negdje u lipnju.

Igra

Povezano