Crytekov besplatni FPS Warface je stigao na PS4, evo kako možete igrati zatvorenu betu

Još jedna kvalitetna F2P igra stiže na konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solidni Crytekov FPS s godinama se razvio u jednog od najboljih FPS-ova današnjice. Warface zadnjih 5 godina se konstantno nadograđuje na PC-ju gdje je dobio nekoliko grafičkih poboljšanja, te značajnih nadogradnji u vidu novih modova i misija. A sad sve to zajedno, mogli bismo reći u ultimativnom paketu, ispeglano i optimizirano, stiže na PlayStation 4 i Xbox One. Od danas u zatvorenoj beti, a od idućeg mjeseca dostupno svima u punom izdanju.

Warface se može igrati kooperativno ili PVP, a radi se o modernom FPS-u baziranom na klasama. Slično kao Battlefield serijal Warface nudi klase u vidu medika, inžinjera, snajpera i jurišnika. Kooperativno je moguće igrati do 5 igrača zajedno u misijama protiv valova protivnika, ili 8 protiv 8 u PVP-u, s tim da bi u rujnu trebalo biti omogućeno igranje do 32 igrača.

Evo kako možete do svojeg koda

Od PVP modova izdvojiti ćemo klasični Team Death Match i Capture the Flag, a tu je i Battle Royale mode koji je nedavno ubačen u igru, ali nažalost neće biti prisutan u beta testiranju na konzolama.

Zatvoreno beta testiranje započinje danas i traje do ponedjeljka 6. 8., dok kod za sudjelovanje još uvijek možete instantno dobiti logiranjem svojim PSN ili XBL računima ovdje. Igra u svojem cjelovitom besplatnom izdanju (prodaju se samo skinovi) bi trebala izaći u 9. mjesecu, zajedno s Battle Royale modom i svim ostalim blagodatima.

https://www.youtube.com/watch?v=y5Qsq8loY9M