Vijesti

Daj mi da igram ovaj tjedan (20.4. – 26.4.)

Malo taktizirianja, akcije i japanskog svijeta; to je ono što nam dolazi ovaj tjedan. XCOM konačno dobiva nastavak, Square udara novim remake-om (Trials of Mana), a Predator će pokušati osvojiti koji multiplayer bod i pridobiti igrače. Svakako napadam Trials of Manu, ali toplo vjerujem da nisam jedini, no isto tako vjerujem da je većini XCOM ipak zanimljiviji plijen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gato Roboto

Xbox vlasnici mogu postati vlasnici i ove simpatične mačkolike castlevanie; retro i crno-bijelo, baš kako je to nekada bilo. Igra je već vani na Switchu i Steamu.

DATUM IZLASKA:

21.4.2020

PLATFORME:

Xbox One

Deliver Us The Moon

Igra koje nije pobrala baš zavidne ocjene, a već je vani za PC; sada dolazi i na konzole. Riječ je o sci-fi avanturi u kojoj trebate stvorite rezerve potrebne za život na zemlji, tako da odete u svemir i pobrinete se od tamo za te stvari.

DATUM IZLASKA:

24.4.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One

Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds je asimetrična multiplayer pucačina smještena u Predator svijet. U Hunting Groundsu koji je ekskluziva za PlayStation 4 igramo u ulozi jedno od četiri igrača koji imaju za cilj uhvatiti Predatora, ili kao Predator koji će pokušati poraziti ostale igrače. Svakako posjetite naš forum za detalje oko besplatnog primjerka igre.

DATUM IZLASKA:

24.4.2020

PLATFORME:

PlayStation 4

Trials of Mana

Akcijski JRPG Mana sage. To su naslovi koji datiraju od SNES ere, a na redu je novi remake za koji Demo možete preuzeti sa stora već neko vrijeme. Na prvu se čini kao da će ovaj remake Mana igre biti solidan, no o tome detaljnije kada igra ugleda svjetlo dana.

DATUM IZLASKA:

24.4.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Switch, PC

XCOM: Chimera Squad

Otkrijte što se događalo 5 godina poslije vrhunske taktičke igre XCOM-a 2, gdje ovoga puta ljudi i alieni skupa kroče u bolju budućnost. Chimera Squad je baš to, grupa kombiniranih rasa kojom ćete još jednom imati prilike upravljati onako kako ste i navikli. XCOM je genijalan serijal, a vidjet ćemo što nam ovaj naslov donosi.

DATUM IZLASKA:

24.4.2020

PLATFORME:

PC

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano