Vijesti

Predator: Hunting Grounds je besplatan ovaj vikend za PS Plus pretplatnike

Iako developer Illfonic još uvijek nije odlučio pokloniti igru kroz PS Plus pretplatu (nešto o čemu se priča već mjesecima), izgleda da ćemo ju ipak imati priliku isprobati besplatno na par dana. Predator: Hunting Grounds bit će besplatan za igranje od 28. kolovoza u 16 sati po našem vremenu, do 30. kolovoza u isto vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno s besplatnim probnim razdobljem izlazi i 2.0 patch, koji će konačno omogućiti cross-platform napucavanje, nešto na što se čekalo još od izlaska igre. Osim zajedničkog bježanja od predatora igrača s različitih platformi, dolazi i DLC u sklopu kojeg je Dutch ’87 skin. DLC se, naravno, plaća.

Predator: Hunting Grounds je asimetrična online multiplayer pucačina iz prvog lica koja ujedinjuje igrače u bjegu od predatora. Naš Fenix ju je preporučio isključivo fanovima takvih igara, a smatrate li se jednim od takvih igrača, uskoro ćete imati priliku zaigrati ju potpuno besplatno. Makar na par dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano