Vijesti

Danas izlazi port Red Dead Redemptiona

Bez neke prevelike pompe, osim one generirane velikim nezadovoljstvom igrača, vjerojatno svjestan minimalnog angažmana, Rockstar danas izdaje Red Dead Redemption na PS4 i Switch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po cijeni od 50 eura, ova 13 godina stara igra danas izlazi na konzolama na kojima dosad nije bila dostupna. Ako uzmemo u obzir da nema nikakvih tehničkih poboljšanja te zapravo igramo isto ono što smo dosad igrali na PS3 i X360, 50 eura može se doimati previše. Ali nije.

Zašto nije, objasnio je šef Take-Twoa Strauss Zelnick. Kako kaže, “komercijalno ispravno” je prodavati igru za toliki iznos, jer će se ionako prodavati. Zašto nešto cijeniti 20 eura, kada će i za 50 eura prodati u jednakoj nakladi? U milijunskoj nakladi. Bilo bi suludo odreći se tolikog novca.

Istovremeno, identično izdanje na Xboxu, koje se zahvaljujući povratnoj kompatibilnosti izvodi u 4K i 60+ FPS-a na XSX, Rockstar cijeni 40 eura. A kada smo kod Xboxa, vlasnici igre za X360 igru posjeduju i na XONE te XSS/X, dok će vlasnici Red Dead Redemptiona na PS3 ponovno morati izdvojiti novac kako bi isto zaigrali na PS4/5.

Ali to je Red Dead Redemption. I to je Rockstar.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano