Vijesti

Battlefield 2042 dobio je najveću zakrpu dosad, stvorila je nove velike probleme

Da je DICE ozbiljan u naumu da popravi Battlefield 2042 dokazuje tempo izdavanja zakrpi. Treća po redu velika zakrpa zakazana je za danas, dan prije nego što je planirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakrpa donosi preko 300 popravaka bugova i glitcheva, a DICE se posvetio i balansiranju te sitnim poboljšanjima koja će omogućiti lagodnije upravljanje menijima.

Fluidniji i responzivniji meniji

Prvo što ćete primijetiti je lagodnije kretanje kroz Collection meni i kustomiziranje brzog Plus menija. Ukratko, DICE kaže kako su uklonili bespotrebne korake, stoga očekujte manje iritantnog klikanja i sažetije informacije o dodacima za oružja.

150 od preko 300 popravaka rezervirani su za gameplay iskustvo, a tiču se čudnih spawnanja i još čudnijih kolizija, vizualnih glitvheva i interakcija s okolinom, vozilima i specijalistima.

Battlefield Portal dobio je novi kustomizirani mode, tzv. Vehicle Team Deathmatch čije ime govori sve, a čitavi popis promjena možete pronaći na službenim stranicama. Idući tjedan očekujte još jednu manju zakrpu, a sve na čemu DICE radi i popravlja u realnom vremenu možete saznati ovdje.

Sviđa nam se transparentnost u radu i planiranju zakrpi. Tragično loš launch nitko ne može nadomjestiti, ali ako se nastavi slušati igrače kao u prethodnih 10-ak dana, Battlefield 2042 možda bi ipak mogao postati ozbiljan naslov.

AŽURIRANJE VIJESTI, 10:30

Nadogradnja je stigla, ali je za sobom donijela novi veliki problem. Veliki broj igrača više se ne može spojiti na servere Battlefielda 2042. Pokušaji spajanja u online igru rezultiraju povratkom u glavni menu. Na Twitteru su poručili kako su svjesni problema te rade na njegovom otklanjanju.

“Pokušajte pritisnuti Retry i ponovno se spojiti na server”, aktualna je preporuka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano