Vijesti

Battlefield 2042 dobio je najveću zakrpu dosad, stvorila je nove velike probleme

Da je DICE ozbiljan u naumu da popravi Battlefield 2042 dokazuje tempo izdavanja zakrpi. Treća po redu velika zakrpa zakazana je za danas, dan prije nego što je planirano.

Zakrpa donosi preko 300 popravaka bugova i glitcheva, a DICE se posvetio i balansiranju te sitnim poboljšanjima koja će omogućiti lagodnije upravljanje menijima.

Fluidniji i responzivniji meniji

Prvo što ćete primijetiti je lagodnije kretanje kroz Collection meni i kustomiziranje brzog Plus menija. Ukratko, DICE kaže kako su uklonili bespotrebne korake, stoga očekujte manje iritantnog klikanja i sažetije informacije o dodacima za oružja.

150 od preko 300 popravaka rezervirani su za gameplay iskustvo, a tiču se čudnih spawnanja i još čudnijih kolizija, vizualnih glitvheva i interakcija s okolinom, vozilima i specijalistima.

Battlefield Portal dobio je novi kustomizirani mode, tzv. Vehicle Team Deathmatch čije ime govori sve, a čitavi popis promjena možete pronaći na službenim stranicama. Idući tjedan očekujte još jednu manju zakrpu, a sve na čemu DICE radi i popravlja u realnom vremenu možete saznati ovdje.

Sviđa nam se transparentnost u radu i planiranju zakrpi. Tragično loš launch nitko ne može nadomjestiti, ali ako se nastavi slušati igrače kao u prethodnih 10-ak dana, Battlefield 2042 možda bi ipak mogao postati ozbiljan naslov.

AŽURIRANJE VIJESTI, 10:30

Nadogradnja je stigla, ali je za sobom donijela novi veliki problem. Veliki broj igrača više se ne može spojiti na servere Battlefielda 2042. Pokušaji spajanja u online igru rezultiraju povratkom u glavni menu. Na Twitteru su poručili kako su svjesni problema te rade na njegovom otklanjanju.

“Pokušajte pritisnuti Retry i ponovno se spojiti na server”, aktualna je preporuka.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close