Vijesti

Danas u 19 nastavlja se borba za 4 tisuće eura u Reroot Warzone ligi: Most Wanted traži nastavak odlične forme, a 7BOX će pokušati ponoviti svjetsku predstavu

Prošle subote trećim i četvrtim kolom Reroot Warzone lige situacija na tablici se dodatno zahuktala. Barem polovica lige i dalje ima velike šanse izbiti na vrh, a koliko će biti tijesno do kraja najbolje je demonstrirao meč kojeg smo u najavi posebno istaknuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mongolsi i Šišmiši su podijelili bodove u međusobnom ogledu na vrhu tablice. Šišmiši su tako prošli neokrznuti i zadržali su prednost nad rivalima, koju su kasnije u dvoboju protiv Kauboja s dna tablice i potvrdili.

Nakon loših predstava Supreme Squada, Šišmiši su se izdvojili na vrhu tablice.

Supreme Squad koji je u prva dva kola pokazao najviše, prošlog vikenda se nije proslavio. Dvoboj s Most Wantedom pokazao je da onaj jedan bod iz prva dva kola možda nije bio realni pokazatelj njihovih mogućnosti. Most Wanted je tako glatko u dva gamea savladao Supreme Squad. SS je bodove izgubio i u narednom kolu protuv Friedena (11. nakon prva dva kola), remizirali su i sada nakon 5. kola drže tek 7. poziciju.

Most Wanted je potvrdio odličnu formu s još jednom pobjedom, i to ostvarenom u dvoboju protiv God Squada. Zanimljivo, unatoč tome što je Most Wanted bio najuspješnija ekipa prošlog vikenda s dvije ostvarene pobjede (učinak koji nije uspio ostvariti nitko drugi), nijedan igrač Most Wanteda nije se posebno istaknuo. Osim možda Kodaka, koji nije imao MVP performans poput onog iz prvog vikenda, ali 15 killova u 4 runde je i dalje odlična predstava.

Treće i četvrto kolo pokazali su da je timski rad značajniji od individualnih predstava, pa su tako u Dream Teamu završili igrači Circlesa (pobjeda i remi), Đesronaldo (pobjeda i poraz), EXYU (pobjeda i remi), Mongola (pobjeda i remi), te Đeronima (poraz i remi).

Šveđanin 7BOX iz Circlesa bio je premoćno najbolji igrač prošlog vikenda.

Ipak, jedan igrač se istaknuo kao daleko najbolji. Šveđanin 7BOX iz Circlesa ima najviše killova, te je bio najbolji support i destroyer. Zaista izniman performans koji mu je donio titulu MVP kola.

Dream team drugog tjedna Reroot Warzone Lige i prva zamjena:

  • MVP: 7BOX (Circles) – 40 killova, najbolji support, killer i destroyer
  • Speki999 (Đesronaldo) – 2. killer (23 killa), 4. support, 32,175 score
  • Ducker (EXYU)– 2. destroyer, 13,199 damagea, 11 killova
  • Ludyo (Mongoli) – 2. support, 35,725 score, 19 killova
  • Random (Đeronimo) – 22 killa, 25,550 score, 4. top killer

Circles i Most Wanted danas za ostanak u vrhu tablice

Peta i šesta runda Reroot Warzone lige danas od 20 sati donosi nekoliko zanimljivih dvoboja. Od 20 sati sučelit će se Most Wanted – najbolji tim iz prošlog tjedna i konstantno dobar Circles. Tko pobjedi, ostat će konkurirati za vrh tablice, a potencijalni remi bi savršeno odgovarao Šišmišima.

Jednako dobar trebao bi biti dvoboj Šišmiša i EXYU. Šišmiši su se osamili na vrhu tablice, ali EXYU ima identičan učinak prošlog tjedna te čak dva igrača koji su bili u dream timovima dosad – Spale i Ducker.

Đeronimo će protiv Mongola loviti posljednju priliku za povratak u vrh tablice, a Mongoli jednostavno trebaju pobjedu kako bi održali priključak. Kauboji će protiv Đes Ronalda loviti priliku za prvu pobjedu. Zanimljivo će biti pratiti hoće li se Supreme Squad protiv Cangra vratiti u formu iz prvog tjedna, a ako uspiju, iste večeri protiv Mongola bit će stavljeni na veliki test.

Radi se o fantastičnim parovima, ali jedan bi se mogao istaknuti. Dvoboj začelja vodit će Srpska Čast i Toplo Pivo.

Reroot Warzone Liga nastavlja se danas s uvodnom emisijom u 19 sati, a prvi dvoboji kreću u 20 sati. Vidimo se na Twitchu!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano