Vijesti

Day one zakrpa za Battlefield 2042 rješava dosta problema, najavljene su još dvije

Nakon što je tjedan dana proveo u svojevrsnom early accessu, najčešće s upitnim perfroarmansama Battlefield 2042 danas je i službeno izašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DICE je povodom izlaska najavio čak tri zakrpe za narednih 25 dana, međutim, ova prva koja je stigla noćas pozabavit će se samo s problemima koji su otkriveni u periodu prije lansiranja prošlog petka. Neće riješiti brojne probleme, ali hoće neke.

Do kraja godine još najmanje dvije veće zakrpe

Kako kažu, popravljen je rubber banding na većini mapa i u većini situacija, velike destrukcije na Breakaway i Silos mapama više neće utjecati na performanse, serveri su stabilniji, a na konzolama će biti manje crasheva. Većinu onoga o čemu smo pričali ovdje i što sada muči igrače bit će adresirano u narednoj zakrpi koja se očekuje 30. 11.

Treća zakrpa, točnije – nadogradnja zakazana je za 7. 12. koja će donijeti i prvi dodatan sadržaj. Nemojte očekivati oružja i mape, jer DICE je potvrdio kako njih neće biti narednih nekoliko mjeseci.

Ako niste sigurni u kupovinu novog Battlefielda, još uvijek ga možete isprobati na 10 sati s EA Play pretplatom. Postupak smo objasnili ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano