Vijesti

Deathloop je dobio novi datum izlaska

Arkaneov Deathloop nakon prvotno planiranog izlaska ove godine u vrijeme lansiranja PS5 zbog Covid-19 pandemije je odgođen, a sada smo saznali i novi datum izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE VIJESTI | 13. 11., 09:30:
Novi datum izlaska i službeno je potvrđen na Twitteru


Ako je vjerovati PlayStation Storeu, Deathloop ćemo igrati 20. 5. 2021., ali ipak ćemo biti oprezni sve dok datum ne potvrde Arkane i Bethesda službeno.

Inače, radi se o PS5 konzolaškoj ekskluzivi za koju je Sony dogovor s Bethesdom sklopio prije nego što je tog izdavača kupio Microsoft. Tako bi se krajem svibnja iduće godine trebao dogoditi paradoks da će Microsoft izdati igru ekskluzivno za konkurentsku platformu. Na PS5 će Deathloop iskoristiti sve mogućnosti DualSense kontrolera, pa će se svako oružje ponašati drugačije, imat će drugačiji “klik” na triggerima, a kako kažu developeri, zatvorenim očima ćemo moći prepoznati koje oružje držimo u rukama.

Deathloop igramo kao lik koji je zaglavio u vremenskoj petlji u kojoj se budi svakog jutra ispočetka, a jedino rješenje za nastavak vlastitog života leži u eliminaciji 8 posebnih ljudi u jednom danu. U vremenskoj petlji ćemo 20. 5. zaglaviti i na PC-ju, a po svemu sudeći radi se o vremenski ograničenoj konzolaškoj konzoli, pa bismo Deathloop trebali igrati i na Xbox konzoli negdje do kraja godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano