Vijesti

Objasnili smo Deathloop, FPS kojeg PS5 i PC vlasnici ne smiju propustiti

Rekli bi ljudi da je naslov čisti clickbait, ali realno nije. Naslov je takav jer se nadamo da ćemo vas uspjet zainteresirati za Deathloop za koji smatramo da ima ogroman potencijal postati FPS koji će obilježiti početak next-gena. Arkane je studio koji oduvijek radi pametne igre, a ne bezglave i bezdušne naslove kojih ima danas na stotine i stotine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dishonored, Dishonored 2 i Prey su igre koje je razvio Arkane. Za svaku od tih igara možemo reći da su bile odlične. Nisu se prodale kao jedan CoD, ali na sreću svih nas, očito su se prodale u dovoljnim količinama da danas možemo pisati o Deathloopu.

Deathloop je još jedna FPS igra koja će imati posebnu premisu. Ukratko – igramo u ulozi ubojice koji je zapeo u vremensku petlju. Cilj nam je ubiti 8 zlikovaca koji upravljaju svijetom igre. Stvar je u tome da kad poginemo (ginut ćemo često) vraćamo se opet na početak. Ne zaboravite da smo zapeli u vremenu. Samo što ćemo svaki puta kad poginemo naučiti nove stvari, pokupiti bolja oružja i gadgete. U jednom trenutku ćemo poginuti dovoljno puta da naučimo gdje moramo ići i što moramo raditi da bismo ubili glavnog bossa. U ovoj igri smrt nije kraj nego početak i nova prilika.

Uz sve to – u Deathloopu postoji drugi, suparnički assassin koji nas želi i koji će nas ubiti nebrojeno puno puta. Ono što nam se čini iz gameplay trailera je da igra opet ima posebnu atmosferu i odličnu igrivost vođenu ponovno kreativno posloženim svijetom (kao i u drugim Arkaneovim igrama), sočnom napucavanju i upotrebi gadgeta.

Sve to čini nam se kao idealni miks i formula za ogroman potencijal. Najbolje ćete shvatiti što je Deathloop kada pogledate video ispod. Direktor Dinga Bakaba u jako zabavnom traileru iznad pojasnio je sve iznad napisano i ne staje na tome. Jesmo li spomenuli gunplay i zvuk oružja koji je baš sočan?

Stavite Deathloop na svoj radar. Izlazi 21. 5. ove godine na PC i PS5, a nakon što istekne period ekskluzivnosti (godinu dana poslije) mogao bi stići i na Xbox.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano