Vijesti

Deathloop s novim Bondovskim prikazom pretendira kao jedno od ugodnijih iznenađenja ove godine

Arkane i Bethesda prikazali su novi trailer za Deathloop na PlayStationovoj State of Play prezentaciji. U stilu James Bond filmova prikazali su kadrove možda i posljednje Bethesdine igre na nekoj PlayStation konzoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitavi trailer snažno se oslanja na gameplay. I to nam se jako sviđa, jer baš poput drugih Arkaneovih igara, čini se da će i Deathloop briljirati na tom polju.

Prikazano je frenetično akcijsko napucavanje i nizanje protivnika na razne načine. Otvoreni svijet Deathloopa pružit će slobodu kako i na koji način ćemo eliminirati mete, a mašta će raditi sa svakim novim umiranjem budući da igra tada kreće ispočetka u novoj petlji, ali sa svim naučenim trikovima.

Ultimativni cilj igre je u jednoj petlji eliminirati sve zadane glavne mete, a kako će to izgledati u praksi saznat ćemo 21. 5. ove godine kada Deathloop stiže ekskluzivno na PlayStation 5 kao konzolaška ekskluziva i PC. Podsjećamo, suradnja s Bethesdom ostvarena je prije akvizicije od strane Microsofta, a radi se o ekskluzivnosti na period od jedne godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano