Vijesti

Demon’s Souls Remake ipak stiže i na PlayStation 4?

“Vjerujemo u generacije konzola!” – mantrao je Jim Ryan prilikom najava PlayStationa 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik PlayStation divizije je tako obećavao da je PlayStation 5 zaista must buy za svakog ozbiljnog igrača, željnog samog vrha ponude PlayStationovih studija. No kako to biva u svakoj predizbornoj kampanji, obećanje je ludom radovanje, a realnost je često dijametralno suprotna obećanjima. Nakon pompoznih najava vrhunskih PlayStation 5 ekskluziva, redom je svaka dobivala i najavu za PS4 verziju. God of War Ragnarok, Gran Turismo 7, Horizon: Forbidden West… Redom sve system selleri na kraju će doći i na prethodnu generaciju.

Tom nizu se izgleda pridružuje i remake Demon’s Soulsa. PlayStation Game Size račun na Twitteru je objavio kako su pronašli PS4 verziju u bazi, iako to nužno ne mora značiti i njenu skorašnju objavu. Prilikom izlaska PlayStationa 5, baza PlayStationa 4 nije sadržavala podatke o Demon’s Soulsu, što znači da se igra tek nedavno uvrstila. Ipak, ovo nije nužno potvrda postojanja PS5 verzije.

Ako Demon’s Souls Remake zaista i dođe na PlayStation 4, jako malo AAA naslova će ostati prave PlayStation 5 ekskluzive, odnosno system selleri. Mnogi će si postaviti pitanje zašto su uopće kupili PS5. Izgleda da nisu/nismo zbog igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano