Film i glazbaVijesti

Sony navodno radi film prema igri od koje to ne biste nikad očekivali

Sonyjev PlayStation Productions radi velikom parom na filmskim i TV adaptacijama Uncharteda, The Last of Usa i Twisted Metala, a ako ovo potonje za vas ne predstavlja iznenađenje, onda bi vas mogla iznenaditi najnovija glasina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je za vjerovati siteu Giant Freakin Robot, a pišemo ovo uz veliku dozu opreza, Sony ozbiljno radi na adaptaciji Demon’s Soulsa u dugometražni film.

I dok je Sony poznat po igrama vođenim snažnom pričom, nejasno je zašto je odabrana igra koja nema baš nikakvu priču. Odnosno, ona je u Demon’s Soulsu nejasna, a dok mnoge privlači lore koji je podložan različitim interpretacijama i dalje ne vidimo kako je Demon’s Souls izabran prije, recimo, jednog Bloodbornea.

I dok si možemo razbijati glavom zašto se Sony odlučio baš na ovu adaptaciju, možda bolje pitanje bilo bi – kako? Kako to misle napraviti? Kako Demon’s Souls ugurati u film od 2 sata? I može li njegova priča funkcionirati bez efektnog gameplaya? I sad jako želimo takav film, čisto da utažimo znatiželju.

No vratimo se na Giant Freaking Robot site, čiji navodni izvor donosi još nekoliko ekskluziva:

  • Roditelji Bruce Waynea u Robert Pattinsonovom Batmanu bit će zli
  • Bruce Campbell će se pojaviti u cameo ulozi u Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmu
  • Monica Rambeau bit će glavni lik u nadolazećoj Marvelovoj/Disney+ seriji Secret Invasion

Ako se išta od ovog troje obistini, onda je i Demon’s Souls film sasvim izvjestan. Objasnite nam u komentarima kako bi Sony ovo mogao izvesti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano